Počet položek: 0 0,- CZK

Cantine Ruggiero

Vinařství Cantine Ruggiero se nachází v obci Melito Irpino, malé vesnici v provincii Avellino. Společnost obhospodařuje 15 hektarů orné půdy, 8 ha určené pro vinice, kde se pěstují odrůdy jako např. Aglianico, Taurasi Aglianico, Coda di Volpe, Fiano di Avellino a Greco di Tufo. Společnost zavedla výrobní systém s plným respektováním životního prostředí a konečného produktu a rozhodla se nepoužívat herbicidy.

Cantine Ruggiero je přirozenou kontinuitou staleté tradice v oblasti vinařství. Již v druhé polovině XIX. století rodina Ruggiero a zejména pradědeček Ambrogio pěstovala révu ve velkém množství až do příchodu mšičky révokaz, která způsobila jeho zánik. V první polovině dvacátého století, jakmile byla mšička révokaz odstraněna, pradědeček Nicola, narozený v roce 1890, obnovil pěstování vinné révy, čímž pokračoval ve výrobě hroznů a vína. Praděda Nicola, veterán legendární bitvy u Piave, pod dozorem svého otce, rozšířil rodinný podnik o nové technologie a nové vinice. Ve druhé polovině 20. století pokračoval dědeček Luigi ve vinařské tradici, až do příchodu svého syna Nicola Giovanniho. Tomu se podařilo přinést zlepšení ve všech sektorech, od zlepšení specifických rostlin až po vinařské techniky.

Výrobce: Řadit podle: Položek na stranu:
NA´STIZZA Aglianico DOP Irpinia 2014
Aglianico DOP Irpinia 2014
ks
Cena s DPH275,- CZK
N’Sisto Irpinia Aglianico DOP 2015
Irpinia Aglianico DOP 2015
ks
Cena s DPH275,- CZK
Potvrzení zletilosti

ZÁKAZ PRODEJE ALKOHOLICKÝCH NÁPOJŮ OSOBÁM MLADŠÍM 18 LET

Vstupem na stránky potvrzuji, že jsem starší 18 let.

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.   Další informace